Stickans Fixartjänst sysslar med


Stickans Fixartjänst sysslar med
- uthyrning av lastbilar och släp
- flytt av bohag och kontor
- städning och flyttstädning

- målning och snickerier
- trädgårdsarbete
- snöskottning
- montering och teknik 
Uthyrning av lastbilar och släp
Stickans Fixartjänst samarbetar med Roadpoint AB i Eksjö där vi hyr ut deras lastbilar med skåp samt släp med skåp i Jönköpingsområdet. Storleken på lastbilar är 15-18 kbm, 22 kbm och 33 kbm men det går även att ordna transporter med större bilar och då kan även chaufför ingå.

Kontakta Joakim Kihlberg på Stickans Fixartjänst för mer information om att hyra lastbil eller släp på 0708-764439 eller joakim@stickans.org.

Uthyrningssidan

Flyttar av bohag och kontor
Stickans Fixartjänst utför flyttar av bohag och kontor till och från länet med hjälp av flyttbilar och bil med släp, beroende på flyttens storlek. Ring Joakim Kihlberg på Stickans Fixartjänst för mer information om flyttar på 0708-764439 eller maila på joakim@stickans.org.

Städning och flyttstädning
Stickans Fixartjänst utför städningar och flyttstädningar av bostäder och kontor. Ring Joakim Kihlberg på Stickans Fixartjänst för mer information om flyttar på 0708-764439 eller maila på joakim@stickans.org.

Målning och snickerier 
Stickans Fixartjänst gör enklare renoveringar i form av snickeri och måleri samt tapetsering. Detta gäller både inomhus- och utomhusobjekt. Ring Lennart Ericsson på Stickans Fixartjänst för mer information om flyttar på 0733-305273 eller maila på lennart@stickans.org.

Trädgårdsarbete
Stickans Fixartjänst utför trädgårdsarbete med gräsklippning, häckklippning, trädbeskärning m.m. Det går att få engångspris men även säsongspris på trädgårdsarbete. Ring Lennart Ericsson på Stickans Fixartjänst för mer information om flyttar på 0733-305273 eller maila på lennart@stickans.org.

Snöskottning
Stickans Fixartjänst utför Snöskottning i främst Jönköpings, Vaggeryds och Nässjö kommuner. Det går att få engångspris men även säsongspris på snöskottning. Vi kan utföra snöskottning både med handkraft och snöslunga. Ring Lennart Ericsson på Stickans Fixartjänst för mer information om flyttar på 0733-305273 eller maila på lennart@stickans.org.

Montering och teknik
Stickans Fixartjänst utför monteringsarbeten utefter kundens behov och vår tillgång på monteringspersonal. Vi utför även tekniska uppdrag i form av bland annat scenmontage och riggning av ljud och ljus.  Vi kan utföra snöskottning både med handkraft och snöslunga. Ring Lennart Ericsson på Stickans Fixartjänst för mer information om flyttar på 0733-305273 eller maila på lennart@stickans.org.