Annie Lööf hos Stickans Fixartjänst

Fredagen den 13:e april 2012 besökte Partiledare och näringsminister Annie Lööf Stickans Fixartjänst
Kent Söderholm och Annie Lööf
Kent Söderholm, suppleant i Fixartjänsten och Annie Lööf, partiledare och näringsminister

Tisdagen den 10 april 2012 kom det ett samtal från Näringsdepartementet i Stockolm till Lennart Ericsson på Stickans Fixartjänst och man ville träffa några representanter ur styrelse och personal fredagen den 13 april 2012.

Efter lite förberedelse var det så dags för besök och efter att polisen undersökt lokaler och säpovakten intagit sin position kom så följet på fyra personer till Fixartjänstens kontor på Kontorscity i Jönköping.

Det var Näringsminister Annie Lööf med departementssekreterare Ylva Skoogsberg, Göran Lindell, riksdagsledamot från Vetlanda och kommunalrådet Ann-Marie Nilsson samt en journalist från tidningen Fokus.

Efter en presentation av föreningen Stickan, Stickans Kamratstöd och Stickans Fixartjänst blev det fika och diskussioner om sociala företag i allmänhet och Fixartjänsten i synnerhet.

Mötet var mycket positivt och vi hoppas att detta besök gav Annie Lööf många idéer och tips om hur vi sociala företag kan få det lättare att verka i framtiden.

Representanterna från Fixartjänsten var Boris Lindkvist, Kent Söderholm, Lennart Ericsson, Joakim Kihlberg, Sead Deumic och André Olsson.